پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 150801
با جايگزين ايراني وايبر آشنا شويد
تاریخ انتشار : 1393/12/25 08:51:16
نمایش : 1775
رئيس مرکز توسعه پيشگيري سازمان بهزيستي کشور از طراحي اپليکيشن ايراني pars app خبر داد و گفت: طراحي چنين برنامه‌اي بالاخص در مرحله ايمن‌سازي، تاکنون در کشور بي‌سابقه بوده و اميدواريم تا نيمه دوم سال ۹۴ از اين اپليکيشن رونمايي شود.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، مجيد رضازاده تصريح کرد: در تلاش هستيم تا محتواهاي مربوط به سلامت رواني، جسمي، اجتماعي و ... را که در حال حاضر از طريق کتاب، کلاس، کارگاه‌ها و ... ارائه مي‌شود، وارد اين برنامه کنيم و در گروه‌ها جهت محتواسازي منتشر کنيم.

وي در اين‌باره ادامه داد: در تلاش هستيم نسخه وب، اندرويد و سپس IOS اين اپليکيشن را به تدريج طراحي و اجرا کنيم.

رئيس مرکز توسعه پيشگيري سازمان بهزيستي کشور با بيان اينکه اين اپليکيشن در حال حاضر در مرحله طراحي قرار دارد و ظاهر، محيط کاربري و امکانات آن به صورت DEMO (نسخه نمايشي) درآمده است، افزود: يکي از بخش‌هاي اين برنامه که از اهميت ويژه‌اي برخوردار است، امنيت آن است. در حال حاضر از آنجا که سرور برنامه‌هايي چون وايبر، واتس‌آپ و ... در داخل کشور نيست، اين نرم‌افزارها فاقد امنيت لازم هستند.

رضازاده ادامه داد: امکان هرگونه سوء استفاده اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي و ... از کاربران توسط اين برنامه‌ها وجود دارد و ما مطمئنيم حداقل سوء استفاده‌هاي اقتصادي از اين برنامه‌ها صورت مي‌گيرد.

رئيس مرکز توسعه پيشگيري سازمان بهزيستي افزود: زماني که چنين جمعيت ميليوني عضو يک شبکه اجتماعي باشند به راحتي مي‌توان با آناليز پيام‌هاي آنان، ذائقه اقتصادي‌شان را شناخت و از آن استفاده کرد.

وي در ادامه خاطرنشان کرد: افرادي که از اين شبکه‌ها و اپليکيشن‌ها استفاده مي‌کنند در واقع به راحتي اطلاعات خود را در اختيار صاحبان اين سرور‌ها قرار مي‌دهند و اين اطلاعات تنها شامل اطلاعات شخصي نيست بلکه با آناليز آنها مي‌توان به ذائقه عمومي در امور مختلف پي برد.

رضازاده در ارتباط با امنيت اپليکشن ايراني pars app مدعي شد: يکي از محسنات اصلي و اساسي اين برنامه، امنيت بالاي آن است به طوريکه درحال حاضر چند برابر هزينه توليد اين برنامه براي امنيت آن هزينه شده است تا قابليت هک نداشته باشد.

وي تصريح کرد: به مردم حق مي‌دهيم که بنا به دلايل متعددي اعم از هک و ... به چنين برنامه‌ها يا شبکه‌هاي داخلي اعتماد نداشته باشند. به همين دليل به تدريج سعي در اعتمادسازي داريم و از مردم درخواست اعتماد مي‌کنيم اما هيچ اجباري براي قبولاندن اين واقعيت نداريم بلکه از تمامي کساني که اين اپليکيشن را مفيد و کاربردي مي‌دانند تقاضاي حمايت خواهيم داشت.

رضازاده همچنين با تاکيد بر اينکه اين اپليکيشن مطابق درخواست مخاطب طراحي و ساخته مي‌شود، عنوان کرد: برنامه‌هايي نظير وايبر، واتس‌آپ و غيره هرکدام از نظر کاربري داراي محدوديت‌هايي هستند. براي مثال، در وايبر امکان ارسال پيام‌هاي بلند، گروه‌هاي بيش از ۱۰۰ نفر، حذف پيام پس از ارسال، حذف اعضاي گروه توسط مدير گروه و ... وجود ندارد اما تمام اين موارد در pars app طراحي شده و در واقع سعي کرده‌ايم بهترين ويژگي‌هاي ساير اپليکيشن‌ها را در کنار امکانات ديگر در اين اپليکيشن ايجاد کنيم. همچنين تلاش مي‌کنيم بتوانيم امکانات را به نحوي طراحي کنيم تا از طريق کاربر قابليت کنترل داشته باشند.

رئيس مرکز توسعه پيشگيري سازمان بهزيستي در خصوص نخستين گروه‌هاي مخاطب اين اپليکيشن اظهار کرد: در حال حاضر شبکه‌هاي واقعي زيادي نظير شبکه «اترک» (انجمن توسعه رويکرد اجتماع‌محور در پيشگيري از اعتياد) با ۵۰۰۰ عضو و جمعيت تحت پوشش حدود ۱۳ ميليون نفر، شبکه «همياران» با ۵۰۰۰ تيم مستقر در محلات اقصي‌نقاط کشور، جمعيت «مدرسين» که ۵۰۰ مدرس ازدواج و خانواده عضو آن هستند و نياز به ارائه آموزش‌هاي مستمر به متقاضيان و مراجعه‌کنندگان خود را دارند، ۱۳۰۰ مرکز مشاوره و ... در بهزيستي حضور دارند که همگي آنها مي‌توانند از نخستين کاربران اين اپليکيشن باشند.

وي تصريح کرد: پس از رونمايي از اين برنامه به تمامي اعضاي شبکه‌ها و گروه‌هاي واقعي خود اعلام خواهيم کرد که از طريق عضويت در اين شبکه مجازي پيام‌هاي مربوط به سلامت رواني، جسمي و ... همچنين پيام‌هايي در خصوص پيشگيري از معلوليت، اعتياد و ... را که تا پيش از اين تنها از طريق کتاب، کلاس، کارگاه‌ها و غيره ارائه مي‌شد، دريافت کنند.

رضازاده در پايان با ابراز اطمينان نسبت به اينکه اين رويکرد با استقبال اين گروه‌ها مواجه خواهد شد و مي‌توانند اعضاي ديگري را نيز به عضويت گروه‌هاي اين برنامه در بياورند، اظهار کرد: قابليت دانلود اين برنامه براي علاقمندان در شبکه‌هاي مجازي و اينترنت قرار داده خواهد شد و تمامي کساني که مي‌خواهند سالم زندگي کنند نيز مي‌توانند در آينده‌اي نزديک از اين اپليکيشن استفاده کنند.
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html